Ilmanvaihdon puhdistukset huolellisesti Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Vesilux Oy toteuttaa ilmanvaihdon puhdistukset Uudenmaan alueella. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kanavien harjauksen, venttiilien pesun, suodattimien vaihdon sekä IV-koneen ja moottorien kunnon tarkastuksen. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin kaikissa ilmanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä.

Toimiva ilmanvaihto edellyttää puhdistusta

Toimiva ilmanvaihto on tärkeä tekijä sekä asukkaiden ja kiinteistön käyttäjien terveyden että kiinteistön rakenteiden säilymisen kannalta. Ilmanvaihto poistaa kosteuden esimerkiksi kylpyhuonetiloista ja pitää huolta siitä, että sisätiloissa on riittävästi puhdasta ilmaa.

 

Ilmanvaihtojärjestelmän moitteeton toiminta edellyttää säännöllistä huoltoa ja puhdistusta sekä ilmamäärien tasapainotusta. Suosittelemme, että annat ammattilaistemme puhdistaa ilmanvaihtokanavat 2–5 vuoden välein. Ilmanvaihdon puhdistustarve vaihtelee kuitenkin jonkin verran kohteesta toiseen, joten ilmanvaihtoa kannattaa pitää silmällä. Ilmanvaihtojärjestelmä on myös suositeltavaa puhdistaa silloin, kun asunnossa on tehty remonttia.

Pyydä lisätietoja

Ilmanvaihdon kokonaisvaltainen puhdistaminen

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista ilmanvaihdon puhdistusta, joka kattaa kanavien harjauksen, venttiilien pesun, suodattimien vaihdon sekä IV-koneen ja moottorien kunnon tarkastuksen. Henkilökuntamme suojaa huone- ja kalustepinnat tarvittavilta osin ennen puhdistusta. Käytämme myös suojavaatteita ja siivoamme jälkemme töiden lopuksi.

 

Ilmanvaihto pysäytetään puhdistuksen ajaksi, jotta puhdistuksessa irtoavat epäpuhtaudet eivät pääse leviämään koko rakennukseen. Puhdistettavan kanaviston osa alipaineistetaan puhaltimella. Puhdistuksessa voidaan käyttää myös ilmanvaihtojärjestelmän poistoilmakonetta. Ilmanvaihtokanaviston puhdistuksessa esiin tulleet vauriot tai puutteet kirjataan ylös ja ilmoitetaan työn tilaajalle.

 

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Katso yhteystiedot tästä

Osaamista myös ilmastoinnin uusintaan

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista LVI-alan palvelua. Ilmanvaihdon lisäksi toteutamme veteen ja viemäröintiin sekä lämmitysjärjestelmiin liittyvät asennukset, huollot ja kokonaisvaltaiset urakat.

 

Olemme apunasi myös esimerkiksi silloin, kun ilmanvaihtojärjestelmäsi kaipaa uusimista. Palvelumme kattavat ilmastoinnin suunnittelun, asennukset, huollot, mittaukset ja säädöt sekä puhdistukset.

Kysy lisätietoja!