Lämmitysjärjestelmien myynti ja asennus alan osaajalta Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Vesilux Oy asentaa lämpöpumppuja uudis- ja saneerauskohteisiin Uudellamaalla. Saat meiltä maalämmön, vesi-ilmalämpöpumput ja ilmalämpöpumput kokemukseen perustuvalla osaamisella. Tarvittaessa autamme sinua myös sopivan lämmitysjärjestelmän valinnassa. Avullamme voit vaihtaa energiaa, kustannuksia ja luontoa säästävään vaihtoehtoon.

Sopiva lämmitysjärjestelmä kohteeseesi

Lämmitysjärjestelmän valinta vaikuttaa koko rakennuksen asumis- ja käyttömukavuuteen sekä käyttökustannuksiin. Lämmitysjärjestelmän valintaan sekä uudis- että saneerauskohteessa kannattaakin ottaa avuksi LVI-alan kokenut osaaja.

 

Meiltä saat luotettavan arvion kohteeseesi sopivasta ratkaisusta, olipa kyse sitten olemassa olevan järjestelmän huollosta tai siirtymisestä kokonaan uuteen järjestelmään. Autamme sinua oikean lämmitysjärjestelmän valinnassa ja sopivien laitteiden löytämisessä – ja asennamme valitsemasi lämmitysjärjestelmän osaavin ottein.

Pyydä lisätietoja

Lämmitysjärjestelmän avulla voit säästää energiaa ja luontoa

Avullamme voit valita uudenaikaisen lämmitysjärjestelmän kotiisi tai liikekiinteistöösi. Nykyaikaisilla lämmitysjärjestelmillä ja laitteilla voit saavuttaa huomattavia energiansäästöjä. Samalla säästät rahaa ja vähennät energiantuotannon luonnolle aiheuttamaa kuormitusta. Teet siis monin tavoin viisaan valinnan. Kerromme sinulle mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista ja niiden eduista – ota yhteyttä!

 

Tiesitkö että ARA, eli Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus, myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020–2022? Avustusta voivat hakea asuinrakennuksen omistajat, taloyhtiöt ja ARA-yhteisöt. 

Lue lisää

Kattavat LVI-alan palvelut

Teemme LVI-alan urakointia sekä omakoti- että rivitaloissa ja halleissa. Voimme toteuttaa lämmitysjärjestelmiin sekä myös veteen ja viemäröintiin ja ilmanvaihtoon liittyvät asennukset ja kokonaisvaltaiset urakat. Kokonaisvaltaiset urakkamme pitävät sisällään kaiken suunnittelusta toteutukseen saakka. Työskentelemme uudis- ja saneerauskohteissa koko Uudenmaan alueella. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous urakkaasi varten!

Yhteystiedot