Lisää asumisen mukavuutta ilmalämpöpumpulla – palvelemme Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Vesilux Oy toimittaa ja asentaa asumismukavuutta lisäävät, laadukkaat ilmalämpöpumput koko Uudenmaan alueella. Ilmalämpöpumpulla lämmität ja viilennät kustannustehokkaasti ja lisäät samalla asumismukavuutta tai tilan viihtyisyyttä.

Lämmitä tai viilennä ilmalämpöpumpulla

Ilmalämpöpumpulla lämmität ja viilennät tarpeidesi mukaan asunnot, toimistot, vapaa-ajan asunnot ja muut tilat. Sopivan lämpötilan ohella ilmalämpöpumppu tuo laadultaan parempaa sisäilmaa. Ilmalämpöpumppua käyttämällä parannat siten asumismukavuutta ja lisäät toimistojen ja muiden tilojen viihtyisyyttä huomattavasti. Ilmalämpöpumpulla säästät myös energiaa ja alennat lämmityskustannuksia. Suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa ilmalämpöpumppuun vaihtamisen tuoma energiansäästö on merkittävää, jopa puolet aiemmista lämmityskuluista.

 

Saat meiltä ilmalämpöpumput kokonaisvaltaisena ja helppona avaimet käteen -ratkaisuna. Pakettiin kuuluu sekä laadukas ilmalämpöpumppu tunnetulta valmistajalta että sen asennus tarvittavine sähkötöineen.

Pyydä lisätietoja

Kotitalousvähennystä ilmalämpöpumpun asentamisesta

Tiesitkö, että voit saada kotitalousvähennystä eli helpotusta veroihin silloin, kun teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa kunnossapito- ja perusparannustöitä. Tällaisiin töihin lukeutuvat myös muun muassa aurinko- ja maalämpöjärjestelmän tai ilmalämpöpumpun asentaminen omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon.


Kotitalousvähennyksen voi saada työn osuudesta, eli tarvikkeet eivät kuulu vähennyksen piiriin. Näet yrittäjän sinulle lähettämästä laskusta työn osuuden. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä ja esimerkiksi sen enimmäismääristä löytyy verottajan verkkosivuilta.

Lue lisää

Sopiiko ilmalämpöpumppu kiinteistöösi?

Onko ilmalämpöpumppu paras ratkaisu juuri sinun kiinteistöösi? Anna ammattilaistemme auttaa sinua sopivimman lämmitysjärjestelmän valinnassa! Saat meiltä ilmalämpöpumppujen lisäksi maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput laitetoimituksineen ja asennuksineen. Asennus kattaa myös kaikki tarvittavat sähkötyöt.

 

Kerromme sinulle mielellämme lisää erilaisista markkinoilla olevista vaihtoehdoista. Olemme perillä myös alan uusimmista tuotteista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot