Vaihda avullamme maalämpöön – palvelemme Espoossa ja muualla Uudellamaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vesilux Oy tarjoaa laadukkaat ratkaisut maalämpöön siirtymiseen Espoossa ja Uudellamaalla. Palvelumme kattavat laitetoimitukset ja niiden asennukset. Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, jonka avulla säästät sekä rahaa että luontoa.

Maksutonta aurinkoenergiaa

Maalämpö on maaperään varastoitunutta, maksutonta aurinkoenergiaa. Maalämpöjärjestelmän avulla siirrät maalämpöä rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Auringon lämmön talteenotto tapahtuu joko kallioon poratulla lämpökaivolla tai maahan kaivetulla keruupiirillä ja maalämpöpumpulla.

 

Maalämpöpumpulla säästät rahaa ja luontoa. Uudenaikainen invertteritekniikalla toteutettu maalämpöpumppu on sekä energiatehokas että pitkäikäinen ratkaisu. Maalämpöön tekemä investointisi maksaa itsensä nopeasti takaisin.

 

Me toimitamme ja asennamme laadukkaat maalämpöjärjestelmät asiakkaille Espoossa ja muualla Uudellamaalla. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä laidasta laitaan.

Pyydä lisätietoja

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä eli helpotusta veroihin, kun teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa kunnossapito- ja perusparannustöitä. Esimerkiksi aurinko- ja maalämpöjärjestelmän tai ilmalämpöpumpun asentaminen omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.


Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta, eli sitä ei voi saada esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Kun yrittäjä lähettää sinulle laskun töistä, näet laskun erittelystä, mikä on työn hinta. Tämän jälkeen voit hakea kotitalousvähennystä työn hinnasta.

Lue lisää verottajan sivuilta!

Apua sopivan lämmitysjärjestelmän valintaan

Vesilux Oy toimittaa ja asentaa maalämpöpumppuja, ilma-vesilämpöpumppuja ja ilmalämpöpumppuja. Halutessasi autamme sinulle parhaiten sopivan lämmitysjärjestelmän valinnassa. Mikä valintasi onkaan, voit säästää energiaa, rahaa ja luontoa.

 

Kerromme sinulle mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista ja niiden eduista – ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme!

Katso yhteystiedot