Ilma-vesilämpöpumput asennuksineen Espoossa ja muualla Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

Vesilux Oy toimittaa energiaa säästävät ilma-vesilämpöpumput erilaisiin kohteisiin Espoossa ja muualla koko Uudenmaan alueella. Saat meiltä laadukkaat ilma-vesilämpöpumput kokonaisvaltaisena avaimet käteen -pakettina, eli huolehdimme myös laitteen asennuksesta sähkötöineen. 

Energiatehokas ja edullinen ratkaisu

Ilma-vesilämpöpumppu sopii vesikiertoiseen patteria tai lattialämmitystä käyttävään kiinteistöön joko nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai koko järjestelmän kattavaksi lämmitysjärjestelmäksi.

 

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta rakennuksen vesikiertoiseen lämmönjakoverkkoon ja käyttöveteen. Sen avulla lämmität sisätilat ja käyttöveden. Ilma-vesilämpöpumppu on hyvä investointi, jonka avulla säästät jopa puolet talosi lämmityskustannuksista sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna. Ilma-vesilämpöpumpun etuna suhteessa maalämpöpumppuun on sen edullisempi hankintahinta ja vaivattomampi asentaminen.

 

Saat meiltä ilma-vesilämpöpumpun kokonaisvaltaisena ja helppona avaimet käteen -ratkaisuna. Pakettiin kuuluu laadukas ilmalämpöpumppu ja sen asennus tarvittavine sähkötöineen.

Pyydä lisätietoja

Avustusta öljylämmityksen korvaamiseen ilma-vesilämpöpumpulla

Valtio myöntää tukea pientalon öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen toisella lämmitysjärjestelmällä, kuten ilma-vesilämpöpumpulla. Vaihtaessasi ilma-vesilämpöpumppuun, voit saada 4 000 euroa avustusta. Avustusta voidaan myöntää myös tietyin ehdoin takautuvasti. Lue lisää ELY-keskuksen verkkosivuilta tai kysy lisää osaavalta henkilökunnaltamme.

Lue lisää aiheesta

Minkälainen lämmitysjärjestelmä sopii parhaiten kohteeseesi?

Pohditko, millainen lämmitysjärjestelmä on paras juuri sinun kiinteistöösi? Vesilux Oy toimittaa ja asentaa maalämpöpumppuja, ilma-vesilämpöpumppuja ja ilmalämpöpumppuja koko Uudenmaan alueella. Tarvittaessa neuvomme sinua löytämään juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivan ratkaisun.

 

Kerromme sinulle mielellämme lisää tarjolla olevista järjestelmistä ja laitteista sekä niiden eduista – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso yhteystiedot