Palvelut

Palveluumme kuuluu mm:

  • Hallien LVI- urakointi
  • Omakoti- ja rivitalojen LVI- urakointi
  • Lämmitysjärjestelmät
  • Ilmastoinnin puhdistukset
  • Viemärin puhdistukset

Miksi ja miten putkiremontteja tehdään?

palvelut2

Pitkässä juoksussa käyttövesiremontti säästää rahaa ja tuo lisäarvoa talollesi. Putkiremontilla ennaltaehkäistään mahdolliset putkivuodot, joita on vaikea havaita tarpeeksi nopeasti, jotta vesivahingoilta säästytään.

Käyttövesiremontissa uusitaan vesikalusteille menevät käyttövesiputket komposiittiputkella pinta-asennettuna. Vanhat putket tyhjennetään vedestä ja poistetaan näkyviltä osin.

Uusille putkille tehdään painekoe, josta meille ja asiakkaalle jää pöytäkirja.

Käyttövesiremontti kestää 1-5 työpäivää, mutta vesi on poikki vain yhtenä päivänä. Sopimuksessa kerrotaan työn kesto ja sovitaan aikataulu tarkemmin.

Lämpöverkkoremontti tehdään vesivahinkoriskin ja energiasäästön takia. Lämpöverkkoremontissa uusitaan patterit, venttiilit, termostaatit ja putkistot pinta-asennettuna komposiittiputkella. Uusi patterijärjestelmä ilmataan, koepainetaan ja säädetä.

LVI- urakointi omakoti,rivitalo ja Hallit

Olemme mukana uudisrakennusprojekteissa, joihin toimitamme ja asennamme LVI- tekniikan.  Asennustarvikkeet koostuvat laadukkaiden eurooppalaisten valmistajien tuotteista. Kaikki asentamamme tuotteet ovat tyyppihyväksyttyjä.

Lämmityslaitteiden toimitus ja asennus

palvelut

Asennamme  lämpöpumppuja uudis- ja saneerauskohteisiin. Asennamme esimerkiksi vesi-ilmalämpöpumppuja, poistoilmalämpöpumppuja ja maalämpöpumppuja.

Ilmanvaihdon puhdistukset

Teemme Ilmastoinnin puhdistuksia Uudenmaan alueella.

Ilmanvaihtokanavat kannattaa puhdistaa 2-5 vuoden välein.

 

Puhdistamme ilmanvaihtokanavasi perusteellisesti ja huolella. saat meiltä kokonaispalvelun, sisältäen: kanavien harjauksen, venttiilien pesu, suodattimien vaihdon, sekä iv-koneen ja moottorien kunnon tarkastuksen.

Ota yhteyttä

Puhelin: 0503458353 Sähköposti: Myynti@vesilux.fi | Verkkosivu: www.vesilux.fi

 

luotettava_kumppani sy_jasenyritys_2016_175x88pxViessmannLVI-WaBeK_logo